Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Az év első hosszú hétvégéje! Pihenje ki az év első részének fáradalmait szállodánkban, ahol hagyományos húsvéti ételekkel és izgalmas animációs programokkal várjuk.
Tavasszal is Last Minute Napok a Residence-ben! Mi év elején is kedvezményes árakkal várjuk! De ajánlatunk csak bizonyos napokra érvényes, figyeljen le ne maradjon!
Ne hagyja veszni SZÉP kártyás juttatását! Nálunk most ez 33 % kedvezményt ér! Foglaljon hozzánk Szép kártyával 2 éjszakát és a 3. éjszakára a vendégünk!
Aktuális időjárás Siófokon
Fent vagyunk a Facebookon!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése