Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Töltődjön fel akár egy éjszaka alatt! Foglaljon hozzánk egy szombat éjszakát és mi késői kiköltözéssel és vasárnapi ajándék snack ebéddel várjuk! Meglátja a hétfőt újult erővel kezdi!
Ősszel is Last Minute Napok a Residence-ben! Használják ki kedvezményes napjainkat, melyek csak a megadott napokra érvényesek! Gyermekek részére 10 éves korig ingyenes!
Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon emberekenek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes hetek után.
Aktuális időjárás Siófokon
Élőkép Siófokról
Kövess minket!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése