Foglalja le szállását Online!
 
Foglalja le szállását Online!
Töltsön néhány szerelmes éjszakát szállodánkban Valentin nap alkalmából! Gyertyafényes élő zenés vacsora, meglepetés bekészítés - ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Önöknek csak egymásra kelljen figyelniük!
Használják ki a téli időszakot egy kis pihenésre, mi kedvezményes árakkal várjuk Önöket! Gyermekek részére 10 éves korig ingyenes!
Szállodánk a tripadvisor.com oldal által összeállított legnépszerűbb családi hotelek kategóriájában a TOP 25 lista előkelő 2. helyét kapta.
Aktuális időjárás Siófokon
Fent vagyunk a Facebookon!
Kövess minket YouTube-on!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése