Foglalja le szállását Online!
 
Foglalja le szállását Online!
Jöjjön és csodálja meg az őszi Balatont, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját! Foglaljon az őszi szünetre hozzánk, a gyermekeknek 7 éves korig ingyenes!
Használják ki a nyári időszakot egy kis pihenésre, mi kedvezményes árakkal várjuk Önöket! Gyermekek részére 4 éves korig ingyenes!
Október 10-11. Irány Siófok és a Balatoni Halfesztivál! Vegyen részt ezen a gasztronómiai és kulturális fesztiválon és közben kényeztesse magát szállodánkban!
Aktuális időjárás Siófokon
Élőkép Siófokról
Kövess minket!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése