Foglalja le szállását Online!
 
Foglalja le szállását Online!
Pihenje ki magát az év első hosszú hétvégéjén szállodánkban, ahol hagyományos húsvéti ételekkel és animációs programokkal várjuk. Ki ne hagyja!
Használják ki a téli időszakot egy kis pihenésre, mi kedvezményes árakkal várjuk Önöket! Gyermekek részére 10 éves korig ingyenes!
Avagy együtt a család vidáman! Itt az ideje egy gondtalan pihenésnek, ahol mindenki jól érzi magát. Pakolja össze a családot, és jöjjenek Siófokra, a Residence Hotelbe!
Aktuális időjárás Siófokon
Fent vagyunk a Facebookon!
Kövess minket YouTube-on!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése