Foglalja le szállását Online!
 
Foglalja le szállását Online!
Ősszel is Balaton! A Nyitott Balaton keretein belül október 22. és november 2. között a gasztronómia és a kultúra jegyében telik az ősz. Vegyen részt programjainkon!
Akciós ajánlat az őszi időszakra is! Használják ki az ősz első napjait, mi kedvezményes árakkal várjuk Önöket! Gyermekek részére 10 éves korig ingyenes!
Töltse az őszi szünetet nálunk, ahol a gyermekeket és a felnőtteket is izgalmas programokkal várjuk szállodánkban!
Aktuális időjárás Siófokon
Fent vagyunk a Facebookon!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése