Reservieren Sie Ihre Übernachtung online!
Reservieren Sie Ihre Übernachtung online!
Profitieren Sie von Last-Minute-Angebot und buchen Sie uns für eine Nacht! Kinder unter 10 Jahre frei! Aber Vorsicht, das Angebot gilt nur für ein paar Tage!
Die Zeit ist gekommen, wenn die Preise fallen! Machen Sie einen Ausflug rund um den Balaton, nehmen Sie an dem Fischfestival in Siófok teil, oder entspannen Sie sich einfach in unserem Wellnesbereich.
Siofok Jahr nicht Beschwerden im Sommer führen! 2017 Sommer nicht verstreicht ohne Riesenrad und der plage átmulált Nächte, aber die üblichen Sommerfeste und das Brot und Wein-Festival können nicht weggelassen werden.
Webcamera aus Siófok
Schliessen Sie sich uns an Facebook!
Schliessen Sie sich uns an YouTube-on!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése