Reservieren Sie Ihre Übernachtung online!
Reservieren Sie Ihre Übernachtung online!
Verbringen Sie ein Liebeswochenende mit Ihrem Lieschen am Plattensee!
Das erste langes Wochenende des Jahres! Wählen Sie unseren Hotel, um Ihren Aufenthalt mit unseren aufregenden, festlichen und verwöhnenden Programmen an der erwachenden Quelle des Plattensees zu genießen.
Profitieren Sie von Last-Minute-Angebot und buchen Sie uns für eine Nacht! Kinder unter 10 Jahre frei! Aber Vorsicht, das Angebot gilt nur für ein paar Tage!
Webcamera aus Siófok
Schliessen Sie sich uns an Facebook!
Schliessen Sie sich uns an YouTube-on!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése