Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

SZÉP-kártya felhasználás

A SZÉP kártyára 2016-ban kapott jóváírások felhasználási határideje 2018. május 31-én lejár.


Azaz ha addig nem használja fel, akkor Ön elveszíti ezt az összeget, mert ezt követően a pénz visszakerül az Ön munkáltatójához.

Van azonban egy nagyon kényelmes megoldásunk arra, hogy hogyan tudja akár 2018. december végéig felhasználni a május végéig lejáró összeget anélkül, hogy egyetlen forintot elveszítene belőle - így az idei nyaralását vagy őszi pihenését is letudhatja vele!


Vásároljon ajándékutalványt szállodánkban, melyet az év végéig felhasználhat bármely szolgáltatásunkra!

Kérdés esetén keresse bizalommal kollegáinkat.

 

További információ és ajándékutalvány vásárlás:
E-mail: info@hotel-residence.hu
Tel: +3684506840


FOGLALJON ONLINE AZ ALÁBBI ELŐNYÖKKEL!
Garantáltan legjobb ár Késői kijelentkezés Ajándék pohár pezsgő
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt! Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj