Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Gondoljon az őszi szünetre! Szállodánkban izgalmas programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Csodálja meg az őszi Balatont, mely október végén is számtalan programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Már 17.900 Ft / fő /éj-től

Töltse az őszi ünnepi hétvégét nálunk, ahol a gyermekeket és a felnőtteket is izgalmas programokkal várjuk szállodánkban

Már 21.633 Ft / fő /éj-től

Legyen az Ön Karácsonya is boldog és mosolygós, mi ehhez szeretnénk hozzájárulni mesés árainkkal. Töltse nálunk az év legszebb ünnepét és meglátja, a családias hangulat, a csodás környezet és a finom ételek elvarázsolják Önt!

Már 19.960 Ft / fő /éj-től

Pihenje ki az év fáradalmait nálunk! A két ünnep között is családi kedvezménnyel és izgalmas programokkal várjuk!

Már 19.900 Ft / fő /éj-től

Gazdag programkínálattal, ínycsiklandó ízekkel és a megszokott fergeteges Residence hangulattal várjuk Önt! Azért, hogy mindenki számára emlékezetes legyen a nálunk töltött idő, a gyermekeket tapasztalt animátoraink szórakoztatják, ezzel biztosítva a szülőknek a gondtalan pihenést.

Már 31.600 Ft / fő /éj-től

Galéria

Mi gondoltunk az Ön gyermekére is!
A szálloda Lake Wellness Oázisában meleg vizű, kör alakú gyermekmedence várja a pancsolni vágyó lurkókat. A medence közepén elhelyezett bohóc formájú vízköpő pedig garantáltan mosolyt csal az arcokra...

Tudjon meg többet!
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére
Last Minute akciók MOST A gyermekeknek 7 éves korig a szállás ingyenes!
Töltődjön fel akár egy éjszaka alatt! Foglaljon hozzánk egy szombat éjszakát és mi késői kiköltözéssel és vasárnapi snack ebéddel várjuk!

A Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése