Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Drink Bár

Szállodánk másik fontos gasztronómia helyszíne a bár, ami szervesen kapcsolódik az éttermünkhöz.  A bár megfelelő légkört biztosít egy kellemes baráti beszélgetéshez, üzleti tárgyaláshoz egyaránt. Itallapunk bő választékot nyújt az üdítőktől, a rövid italokon át, a frissítő koktélokig. 

Folyamatosan megújuló borkínálatunkban jobbnál jobb borvidékek borait kínáljuk, melyek harmonizálnak ételkínálatunkkal és teszik teljessé a gasztronómiai élményt.

 

Drink bár: 07:00-22:00
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj