Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Étlap

A hagyományos magyaros ízeket felvonultató választékon, a mediterrán ételeken keresztül a legkorszerűbb konyhatechnológiai megoldásokkal készült  ételkülönlegességek is szerepelnek étlapunkon.

Az egészséges táplálkozás alapszabályait figyelembe véve készítjük a legízletesebb wellness ételeket és nagy figyelmet fordítunk szűkebb régiónk gasztronómiájának megismertetésére is, ezért kínálatunkból nem hiányoznak a balatoni halételek sem.
Éttermünkhöz közvetlen kapcsolódik egy mediterrán hangulatú télikert, amely 30 fő befogadására alkalmas.

A fentieken túl természetesen elkötelezett, kiváló szakmai felkészültségű kollégáink a különleges, speciális étkezési igények kielégítésében is állnak szíves rendelkezésükre.

 

Az étlapunk megtekintéséhez kattintson ide ››

A snack étlapunk megtekintéséhez kattinson ide ››

Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj