Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Étterem

Ha úgy szereti érezni, élvezni az életet, hogy közben jókat eszik és iszik, akkor egyformán gondolkodunk. Nálunk minden hónapra jut egy-egy új recept, ételkülönlegesség. Szállodánk 150 fős, exclusive berendezésű étterme kiválóan alkalmas különböző fogadások, üzleti ebédek, vacsorák és esküvő megtartására is.


                 

 

Hiszünk abban, hogy a sajátosan, jól elkészített étel és a hozzá illő bor a magas gasztronómia alapja. Séfeink minden ízlést kielégítő kínálattal várja a hozzánk betérőket, legyen Ön húsimádó, vegetáriánus, a reformkonyha lelkes híve vagy szenvedélyes édesszájú...!
Képzett, kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező személyzetünk a speciális igények kielégítésében is szíves rendelkezésükre áll.

Az étkezésekre panziós, svédasztalos, valamint á la carte rendszerben egyaránt van lehetőség. A reggeli minden esetben svédasztalos - a szobaárban benne foglaltatik.

Írjon e-mail-t a reserve@hotel-residence.hu címre, kérje segítségünket, hogy a nálunk kedvelt ételeket otthonában elkészíthesse!


Szeretettel várjuk éttermünkben!

 

Légkondicionált a la carte és svédasztalos étterem: 07:00-22:00
Kerthelyiség: 07:00-22:00
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj