Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Munka előtt és munka után jólesik a lazítás. Minden résztvevő a számára érkezéskor átadott wellness kupon felmutatásával a teljes itt tartózkodása alatt wellness szolgáltatásaink árából 1.000 Ft kedvezményben részesül.
Hét eleji rendezvényén sokat spórolhat! Vasárnap, hétfőn vagy kedden kezdődő tréningek, konferenciák vagy egyéb rendezvényeknél igen jelentős, akár 50 %-os árelőnyt biztosítunk Önnek. Kérje ajánlatunkat, és a legjobb ár-érték arányt garantáljuk cégének!
20 fő vagy annál nagyobb létszámú rendezvénye mellé vasárnaptól szerda éjszakáig GRÁTISZ esti DISCO választható. Ne hagyja ki, csak nyerhetnek vele!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj