Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Ajándék szabadidős programok

20 fő vagy annál nagyobb létszámú rendezvénye mellé vasárnaptól szerda éjszakáig GRÁTISZ esti DISCO választható. Ne hagyja ki, csak nyerhetnek vele!

 

Ötletgazdának lenni egyszerre hálás és nehéz feladat. Kitalálni egy jó programot, amelyért a meghívottak lelkesednek majd, mindig rengeteg buktatóval és kockázattal jár. Koncepciót felépíteni, programokat és menüt megálmodni, mindezt úgy, hogy mindenki kedvére tegyünk. Egy rendezvény nyélbe ütése azonban nem feltétlenül szükséges, hogy minden energiánkat leszívja.

 

A rendezvényszervezés terén szerzett sok éves tapasztalatunkat, széles szakmai hozzáértésünket, kapcsolatrendszerünket, a rendezvény teljes körű lebonyolításához szükséges hátteret biztosítjuk, partnereinknek. 

Célunk, hogy megfizethető áron, kimagasló minőséget biztosítsunk.

 

Konferenciák, tréningek, céges események, díszvacsorák, termékbemutatók, műsoros estek, vállalati napok, és kiegészítő programok megszervezését és  lebonyolítását bízza szakértő kollégánkra:

 

                                                         

 

Geiger Violetta

Értékesítési vezető

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken!

E-mail: info@hotel-residence.hu

Tel.: +3684506840FOGLALJON ONLINE AZ ALÁBBI ELŐNYÖKKEL!
Garantáltan legjobb ár Késői kijelentkezés Ajándék pohár pezsgő
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt! Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj