Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
A szálloda legnagyobb terme a földszinten található, közvetlen bejárati-, lobby-, étterem-, és mosdó kapcsolattal. A legyező alakú terem ideális plenáris ülések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
A földszinti plenáris terem nagyobb leválasztott szekció terme, közvetlen bejárati-, lobby-, étterem-, és mosdó kapcsolattal. A legyező alakú terem ideális kisebb plenáris ülések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
A földszinti plenáris terem kisebb leválasztott szekció terme, közvetlen bejárati-, lobby-, étterem-, és mosdó kapcsolattal. A legyező alakú terem ideális kisebb plenáris ülések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
A szálloda második legnagyobb terme a 3. emeleten található, közvetlen panoráma terasz- és mosdó kapcsolattal. Nyugodt, csendes terem, alkalmasabb az „elvonuláshoz”. A téglalap alakú terem ideális plenáris ülések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető.
A 3. emeleti plenáris terem nagyobb leválasztott szekció terme, közvetlen terasz- és mosdó kapcsolattal. Nyugodt, csendes terem, alkalmasabb az „elvonuláshoz”. A téglalap alakú terem ideális kisebb plenáris ülések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
A 3. emeleti plenáris terem kisebb leválasztott szekció terme, közvetlen terasz- és mosdó kapcsolattal. Nyugodt, csendes terem, alkalmasabb az „elvonuláshoz”. A négyzet alakú terem ideális tréningek helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
A földszinti plenáris terem szomszédságában található kis szekció terem, közvetlen bejárati-, lobby-, étterem-, és mosdó kapcsolattal. Ideális, ha a plenáris ülést szekcionálni szeretnék, vagy bármely kisebb létszámú összejövetel önálló helyszíneként. A legyező alakú terem szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
A földszinti szekció terem az étteremből nyílik, közvetlen étterem-, terasz-, és mosdó kapcsolattal. A téglalap alakú terem ideális kisebb plenáris ülések, ill. zártkörű étkezések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, klimatizált terem.
A harmadik emeleti terem exkluzív berendezésű, közvetlen terasz- és mosdó kapcsolattal. Ideális vezetőségi megbeszélések, kis létszámú partner találkozók, fogadások helyszíneként. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem.
Galéria
GYIK
 • +Meddig kell elhagyni a szobát?

  Érkezés: A szobák az érkezés napján 14:00 óra után foglalhatók el. Korábbi érkezésüket kérjük jelezzék! Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 17:00 utáni érkezés esetén a szobát csak előre történő jelzés alapján tudjuk tartani.

  Távozás: A szobák az utazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre. Amennyiben ez időpontig nem hagyják el a szobát, úgy automatikusan szobafelár kerül felszámolásra, melynek mértéke 14.00 óráig 5.000 Ft, 16.00 óráig 10.000 Ft. A késői szobaelhagyásra foglaltságunk függvényében van lehetőség, melyről kérjük, egyeztessen recepciós kollégáinkkal!

  Wellness részlegünket a szoba elfoglalása előtt és után is díjmentesen használhatják, és a vendégeink részére csomagszobát biztosítunk.

 • +Milyen parkolási lehetőség van?

  A parkolás szálloda vendégeink számára az épület előtti nyitott parkolóban ingyenes. A szálloda mögött zárt, kamerával megfigyelt parkoló áll kedves Vendégeink rendelkezésére, melynek díja 2.000 Ft / autó / éj. További ingyenes parkolóhelyek a környező kis utcákban találhatók.

 • +Van internet hozzáférés?

  A szállodánk egész területén ingyenes WIFI szolgáltatás áll Vendégeink rendelkezésére.

 • +Milyen hitelkártyákat használhatok?

  Visa, Maestro, Eurocard, Mastercard, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya

 • +Hozhatom a háziállatomat?

  Szállodánk állatbarát szálloda, elsősorban ölebeket, kistestű kutyákat lehet hozni felár ellenében, korlátozott számban az erre kijelölt standard kétágyas szobákban. Foglaláskor kérjük jelezze, mert csak az előzetesen jelzett háziállatokat áll módunkban fogadni.

 • +Horgászhatok a szálloda strandján?

  Igen, a tavon szigorú szabályok mellett lehet horgászni. Az ívási szezont szigorúan be kell tartani valamint balatoni horgászengedélyt kell váltani, amelyet horgászboltokban, kikötőkben lehet beszerezni. Horgászni maximum két bottal lehet. Bővebb információ itt olvasható: http://balatonihal.hu/teruletiegedelyek

Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj