Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
A játékokat ebben az esetben a szálloda különböző pontjain kell végrehajtani, legyen az az étterem, szekció termek, a wellness részleg, vagy egyéb helyiségek.
A természet szeretete, a sportok iránt érzett szenvedély és a szervezetfejlesztésben szerzett tapasztalatok egysége az alapja a kültéri csapatépítő programjainknak.
Mondja el a csapatépítési vágyait, mi hozzáadjuk a kreatív ötletet, a profi szervezést, az örömteli pillanatokat, ettől lesz a program a csapatnak igazi sikerélmény!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj