Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Állatkerti kalandozások

Itt a tavasz, irány a Balaton!

Szabadulószoba, kerékpározás, bobozás...

Izgalmas kalandozások várnak Önre a Residence Hotel tavaszi programkínálatával.

Most kedvezményes belépőt biztosítunk vendégeinknek a Veszprémi Állatkertbe!


Állatkerti látogatásHogy vendégeink maradéktalanul kiélvezzék a környék nyújtotta szórakozási lehetőségeket új és izgalmas kalandokat teszünk elérhetővé már a tavaszi szezonban.

 

                   

 

Minden korosztály részére érdekes, kellemes kikapcsolódást jelent egy állatkerti látogatás.

 

 

                   


 A látványos állatkerti kiránduláshoz szállodánk 20% kedvezményt biztosít vendégei részére.A kedvezményes (20%- al csökkentett) belépő kupont szállodánk recepcióján vásárolhatják meg.

Ezt a Veszprémi Állakert pénztárában felmutatva, díjmentesen léphetnek be az állatkert területére.


FOGLALJON ONLINE AZ ALÁBBI ELŐNYÖKKEL!
Garantáltan legjobb ár Késői kijelentkezés Ajándék pohár pezsgő
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt! Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj