Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Balatonfűzfői Bobpálya

A Hotel Residence gondoskodik a felhőtlen szórakozásról és kikapcsolódásról Ön és családja részére!

A kellemes pihenés mellett, izgalmas, új programokkal várja vendégeit. Legyen szó szabadulószobáról vagy állatkertről, kerépározásról vagy bobozásról pozitív élményekkel telve tér haza a balatoni kikapcsolódásból!

 


Kalandokban és izgalmakban gazdag tavaszról gondoskodik a Residence!AJÁNDÉK CSÚSZÁS A BALATONI BOBPÁLYÁN!

 

                   

 

A Residence Hotel vendégei részére a Balatonfűzfői Bobpályán megvásárolt 6 és 12 csúszásos gyermek, illetve felnőtt bérletek mellé 1- 1 plusz csúszást ad ajándékba.

 

 

                   

 

Bobpályák:

 

Két (összesen 1,5 km hosszú) bobpályát lehet végigizgulni.

Az egyik az új Panorámapálya 360° os kanyarral és a gyönyörű balatoni panorámával.

A másik pálya egy 15 méter hosszú alagúton fut keresztül amelyben sötétedés után villogó fények emelik az adrenalinszintet.

 

                   

 

Feltételek:

 

A plusz csúszás igénybevételéhez kérjék szállodánk recepcióján a kedvezményre jogosító QR kódot!
Ennek felmutatásával érvényesíthető a plusz csúszásra vonatkozó kedvezmény a helyszínen a bobpálya pénztárában.

 Partnerünk:

Balatoni Bob Szabadidőpark  


FOGLALJON ONLINE AZ ALÁBBI ELŐNYÖKKEL!
Garantáltan legjobb ár Késői kijelentkezés Ajándék pohár pezsgő
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt! Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj