Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Szabadulószoba a Residenceben

Először a Residenceben március 15.-én! Szabadulószoba!!

 Tegye próbára a maga és családja találékonyságát! Szabaduljanak ki egy bezárt szobából, pusztán az ügyességük és találékonyságuk által!

Foglalja le előre az időpontot, hogy biztosan ne maradjon le a kihívásokkal teli izgalomas kalandról!

Ingyenesen foglalható a szabad kapacitás mértékéig!

Foglalható időpontok: 2018. március 16.: 11.00, 12.30, 15.00, 16.30

 

 

SZABADULÓSZOBA  A RESIDENCEBEN 

 

Játék leírása:

A játék olyan képességeket hoz felszínre, amelyekről már régen megfeledkeztünk a hétköznapokban.

Itt az elmére és a logikára lehet hagyatkozni.

Szükség lesz még a kombinációs képességre, hogy a nyomokat és összefüggéseket jól értelmezzük és sikerrel vegyük az akadályokat. Hatalmas sikerélmény minden egyes kód vagy megtalált tárgy. Az ügyességi feladatok megoldására 60 perc áll rendelkezésre 2-6 fős csapatok részére.

 

A megoldásokhoz nem kell történelem, matematika vagy irodalom, pusztán a józan paraszti észre, leleményességre és némi találékonyságra lesz szükség, hogy kiszabaduljanak a bezárt szobából.

 

                   

 

Játékunk lényege, hogy 2-6 fős csapatot bezárunk egy szobába, számzáras lakatok, illetve trükkös zárak kinyitásával lehet tovább lépni.

 

A kulcsokat meg kell keresni, az egyéb zárak kódjait, működését pedig a helyszínen található tárgyak segítségével kell megtalálni. Ehhez kizárólag logikára és megfigyelőképességre van szükség, nem számít, hogy mekkora tárgyi tudással rendelkezik valaki. Ezért lehetséges az, hogy 10-11 éves gyerekek éppúgy ki tudnak szabadulni, mint több évtizedet megélt tapasztalt felnőttek.

 

A szabadulásra egy óra áll rendelkezésre. Hogy ez sikerüljön, elengedhetetlen a közös gondolkodás, a csapatmunka. Ha valamely feladat mégis megakasztja a játékosokat, lehetőség van segítség igénybevételére, hogy átlendülhessenek a holtponton.

 

Ami nálunk különleges, hogy a játékhoz nincsen szükség nyelvtudásra, tehát külföldiek ugyanakkora eséllyel tudnak kiszabadulni, mint a magyarok, illetve nincsenek félelmetes elemek, így a 10 évesnél kisebb gyerekek is részt vehetnek a játékban. Ők a logikai részek miatt önállóan nem tudják megoldani a feladatokat, de tapasztalataink szerint a kulcsok, tárgyak keresésében, a berendezés „felfordításában” örömmel vesznek részt.

 

Kérjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az időpontokat előre szíveskedjenek lefoglalni.

Emailben: info@hotel-residence.hu

Telefonon: +3684506839

FOGLALJON ONLINE AZ ALÁBBI ELŐNYÖKKEL!
Garantáltan legjobb ár Késői kijelentkezés Ajándék pohár pezsgő
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt! Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
Galéria
Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj