Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Szépségápolás

A szép haj és az ápolt kezek, lábak mind a jó megjelenés részei.


Szállodánk szakemberei csak Önre várnak, hogy ezeken a területeken nyújtsanak segítséget. Manikűrösünk és fodrászunk szépségmegőrző praktikákkal, tanácsadással egyben az otthoni szépségápolást is segítik!

Fodrászat:


Screen_Shot_2013-01-31_at_12.52.27_PM.png


Még ha nem is követjük a legextrémebb hajdivatot, csupán nem szeretünk bozontos fürtökkel járni-kelni, hajunk napi törődést és személyre szabott ápolást igényel. Hajtípusának megfelelő samponok használatával, tápláló pakolásokkal, egyéb hajápolási szerekkel készítjük el a vendégeink által elképzelt frizurát. Hajának gyengéd ápolásával, legyen az csak egy szárítás, vagy nagyobb munkák elvégzése - mint például vágás, festés, melírozás és vágyai elérhetővé válnak!
 

Nyitvatartás:

Hétfő: 12.00 - 16.00

Kedd: 09.00 - 16.00

Szerda: 09.00 - 16.00

Csütörtök: 09.00 - 16.00

Péntek: 09.00 - 16.00

Szombat: 10.00 - 16.00

Vasárnap: szünnap

 

Kerekes Beáta

Fodrász

Információ és bejelentkezés: 30/946-8298


Manikűr - Pedikűr:


Screen_Shot_2013-01-31_at_12.56.25_PM.png


A körmök mindent elárulnak az ember életéről. Tanúskodnak egészségi állapotáról, lelki válságairól, igényességéről, és nem utolsósorban ápoltságáról. A köröm szerkezete szinte percről percre változik attól függően, hogy éppen milyen közegnek van kitéve. Ahogy a fodrász a hajból, a kozmetikus az arcbőrből,  úgy a manikűrös a körömből tudja, melyek azok a tényezők, amelyekre érdemes  odafigyelni a hétköznapok során. Az ápolt kéz mellett szalonunkban gondoskodunk arról is, hogy az Ön lába ugyancsak ápolt legyen.

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezés alapján.

 

Bánhidiné B. Mónika

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Információ és bejelentkezés: 70/652-4660

 

 

Galéria
GYIK
 • +Meddig kell elhagyni a szobát?

  Érkezés: A szobák az érkezés napján 14:00 óra után foglalhatók el. Korábbi érkezésüket kérjük jelezzék! Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 17:00 utáni érkezés esetén a szobát csak előre történő jelzés alapján tudjuk tartani.

  Távozás: A szobák az utazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre. Amennyiben ez időpontig nem hagyják el a szobát, úgy automatikusan szobafelár kerül felszámolásra, melynek mértéke 14.00 óráig 5.000 Ft, 16.00 óráig 10.000 Ft. A késői szobaelhagyásra foglaltságunk függvényében van lehetőség, melyről kérjük, egyeztessen recepciós kollégáinkkal!

  Wellness részlegünket a szoba elfoglalása előtt és után is díjmentesen használhatják, és a vendégeink részére csomagszobát biztosítunk.

 • +Milyen parkolási lehetőség van?

  A parkolás szálloda vendégeink számára az épület előtti nyitott parkolóban ingyenes. A szálloda mögött zárt, kamerával megfigyelt parkoló áll kedves Vendégeink rendelkezésére, melynek díja 2.000 Ft / autó / éj. További ingyenes parkolóhelyek a környező kis utcákban találhatók.

 • +Van internet hozzáférés?

  A szállodánk egész területén ingyenes WIFI szolgáltatás áll Vendégeink rendelkezésére.

 • +Milyen hitelkártyákat használhatok?

  Visa, Maestro, Eurocard, Mastercard, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya

 • +Hozhatom a háziállatomat?

  Szállodánk állatbarát szálloda, elsősorban ölebeket, kistestű kutyákat lehet hozni felár ellenében, korlátozott számban az erre kijelölt standard kétágyas szobákban. Foglaláskor kérjük jelezze, mert csak az előzetesen jelzett háziállatokat áll módunkban fogadni.

 • +Horgászhatok a szálloda strandján?

  Igen, a tavon szigorú szabályok mellett lehet horgászni. Az ívási szezont szigorúan be kell tartani valamint balatoni horgászengedélyt kell váltani, amelyet horgászboltokban, kikötőkben lehet beszerezni. Horgászni maximum két bottal lehet. Bővebb információ itt olvasható: http://balatonihal.hu/teruletiegedelyek

Hírlevél
Ugrás a lap tetejére

Az R Hotel Üzemeltető Kft. (8600-Siófok, Erkel Ferenc u. 49.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése

Megéri nálunk foglalni
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj